en ro ru
URB Logo
Noutati:
slide1_banner slide2_banner slide3_banner slide4_banner

Bine aţi venit!

SC URB RULMENTI SUCEAVA S.A. este un producător şi un comerciant profesionist de rulmenţi. Produce o largă gamă de rulmenţi radiali cu bile, rulmenţi radial-axiali cu role conic, rulmenţi radiali oscilanţi cu role butoi, rulmenţi radiali cu role cilindrice, rulmenţi axiali cu bile, rulmenţi axiali cu role. De asemeni produce şi elemente de rulmenţi (inele forjate şi strunjite).

Compania oferă, în afară de rulmenţi cu forme şi marimi standardizate, rulmenţi nestandardizaţi, specifici pentru utilizări variate, conform cerinţelor clienţilor.

Pe parcursul celor peste 20 de ani de funcţionare, S.C. URB RULMENTI SUCEAVA S.A. a dezvoltat bune relaţii de afaceri cu clienţi din toată lumea. 90% din produse sunt vândute clienţilor din state situate în Europa de Vest, Asia, Africa şi America. Rulmenţii marca URB sunt larg utilizaţi la maşini şi camioane, motoare electrice şi compresoare, excavatoare şi mori, maşini agricole şi maşini-unelte, echipamente din industria fabricării hârtiei, reductoare de viteyă, echipamente din industria prelucrării lemnului.

Marca URB este binecunoscută în întreaga lume şi reprezintă o garanţie a calităţii.

Catalog online

Catalog